Студенти з Кам’янського тріумфують на міжнародному конкурсі LLATION WORLD PRIZE

Липень 2024 року став знаковим для студентів Кам’янського фахового музичного коледжу ім. Героя України Мирослава Скорика, які продемонстрували свій талант на міжнародному конкурсі інструментальної музики CONSTELLATION WORLD PRIZE у Києві.

Міжнародна платформа для талантів

Конкурс “Constellation World Prize” – це офіційний міжнародний захід, організований Національною творчою екосистемою “Алея Зірок України” у співпраці з міжнародною мережею талантів Constellation World Talent Network, творчим об’єднанням “Сузір’я Україна”, продюсерським центром Adver MAN та ГО “Креативні Екосистеми”.

Він складався з двох турів. Перший – безкоштовний відбірковий, де журі обирає найкращі роботи для фіналу. Другий тур – фінальний, де роботи публікуються, оцінюються та рекламуються, а учасники отримують можливість просунути свої таланти на міжнародному рівні. Кожен фіналіст отримує диплом та персональну сторінку, яка представляє його роботу на “Алеї талантів” національної творчої екосистеми “Алея Зірок України”.

Цього липня студенти, Софія Какалашвілі та Іван Задунай, взяли участь у конкурсі в номінації “Інструментальна музика, струнно-смичкові інструменти, скрипка”. Їхні виступи принесли їм дипломи першого ступеня, підкресливши високий рівень підготовки та талант, що вразив міжнародне журі.

Визнання для викладачів

Не менш важливим є внесок викладачів і концертмейстерів, які допомогли студентам досягти такого результату. Концертмейстер Земляна І.Ф. та викладач Костіна Л.А. отримали подяки та сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації.

Джерело

Новости Украины