Стукайте і вам відчинять — рашисти в Мелітополі запустили чат-бот для боротьби з продавцями алкоголю

Стучите и вам откроют - рашисты в Мелитополе запустили чат-бот для борьбы с продавцами алкоголя

Окупанти в Мелітополі не на жарт взялися за дотримання указу фейкового губернатора Є. Балицького про заборону торгувати алкоголем влітку.

У день захисту дітей навіть посилили цей закон. Так, 1 червня в Мелітополі вводиться повний "сухий закон". Заборонено продавати навіть дозволений сидр, пиво і пуаре та іншу слабоалкоголку. До речі, на болотах таку заборону в День захисту дітей вводять із року в рік. За порушення заборони окупанти лякають мелітопольців кінськими штрафами.

Індивідуальним підприємцям доведеться заплатити 20-40 тисяч рублів, юридичним особам — 100-300 тисяч рублів. Випити за здоров'я дітей можна буде тільки в кафе і ресторанах. Тепер взялися і за самогонників. Ще більші штрафи і навіть тюремний термін окупанти передбачено за незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту метилового спирту та метаноловмісних рідин під виглядом алкогольної продукції.

Тут уже вступає в дію кримінальний кодекс рф — тюремне ув'язнення від 4 до 6 років і штраф до 700 тисяч рублів або в розмірі заробітної плати чи іншого доходу за період до трьох років. До речі, конкретно ці нововведення набули чинності на болотах тільки цього року — у сакральне для росіян 9 травня. Якраз поки вата клеїла на авто фотографії дідів, старанно кріпила на груди колорадки, і ось це все.

Ну, і щоб ніхто і ні за що не порушив, рашисти офіційно дозволили "стукати" на недбайливих продавців спиртного. У Мелітополі запустили чат-бот, покликаний залучити городян до боротьби з незаконною реалізацією алкоголю. Цікаво, як вата зреагує на заборону найсвятішого? Запасаємося попкорном, і чекаємо…

Джерело

Новости Украины