Свято-Михайлівський кафедральний собор запрошує вірян на святкові богослужіння з нагоди вшанування пам’яті Першоверховних Апостолів Петра і Павла

29 червня православний світі молитовно і торжественно вшановує пам’ять Першоверховних Апостолів Петра і Павла. Про це повідомила пресслужба Свято-Михайлівського кафедрального собору м. Житомира. 

«Церква називає їх Першоверховними, бо ці апостоли особливо потрудилися в поширенні Христового вчення серед язичницьких народів, навернувши їх до істинної віри у Господа нашого.

З нагоди свята напередодні, у п’ятницю ввечері 28 червня 2024 року о 16:45, у Свято-Михайлівському кафедральному соборі м. Житомира відбудеться святкове Всенічне бдіння.

У день свята, 29 червня, у нашому храмі будуть звершені дві святкові Божественні Літургії: о 6:45 годині, та о 9:00 годині.

Відео дня

Щиро запрошуємо всіх у Христі вірних долучитися до святкового богослужіння та спільно піднести молитви до Первоверховних апостолів Петра і Павла», — запрошує пресслужба Свято-Михайлівського кафедрального собору. 

Джерело

Новости Украины