Світ прийняв рішення, що робити з Росією – Путіну знайшли заміну

Хотів висловити свою думку щодо тривалості війни.

Відео дня

Дивлячись, читаючи останнім часом різних експертів прийшов до думки, що ситуація практично різко змінилася, хоча це і не так очевидно.

Якщо раніше західні політики закликали до миру і давали «порційно» зброю, щоб раптом «не прискорити процес» з нашого боку, то зараз усе активізувалося. Моє пояснення того, що відбувається, це те, що нарешті у них з’явилося рішення, що робити з РФ далі. Оскільки без цього рішення, посилювати Україну та викликати можливе застосування ядерної зброї з боку Путіна, такий підхід нікого не влаштовує.

У моєму розумінні західні переговорники і можливо Китай знайшли заміну Путіну. Головне, на що вони погодилися, це те, що залишити в РФ той самий політичний уклад, який і є, одні погані підуть, але їх замінять інші погані. Але при цьому вони приберуться з нашої території.

Усі бояться розвалу РФ та безконтрольного використання ядерної зброї. Росія проявила себе як терорист, і тут варіанта всього 2, або знищити, або підретушувати, щоб вони зосередилися на своїх проблемах. Знищувати, ніхто не збирається, про це говорили багато разів, та й Китай не дасть. А ось усунути або «прибрати» Путіна, це вирішує всі питання у їхньому розумінні. Для нас, звичайно, хотілося б зміни режиму як такого, але поки що це тільки мрії. Дуже вже слабка опозиція в РФ. При цьому для нас є чітка заява, що ми вступимо до НАТО після закінчення війни! Це і буде найкращою гарантією безпеки для України.

Тому західна риторика зараз посилиться, на найближчому Рамштайні нам дадуть наступальну зброю, оскільки тепер уже глибинному народу РФ треба показати безперспективність війни в Україні так, щоб для них уже було б щастям забратися додому.

Тому для глибинного народу РФ і звучали пропозиції про те, що Росія перед переговорами має вивести війська з континентальної України, а з приводу Криму ще треба поторгуватися. Таким чином показали кордони, на які не пішов Путін, хоча начебто по Криму питання й підвисло. Вони це зараз осмислюватимуть. При цьому, я думаю, якщо щодо Криму буде така ж жорстка позиція з нашого боку, як і щодо висновку з материкової частини, наші умови будуть прийняті. Я, так розумію, це торгується вже «нова» російська сторона, щоб щось пред’явити своєму «виборцю». Але після більш активних дій на полі битв цей пункт потихеньку теж відійде, якщо ми будемо послідовні.

Тому, виходячи з усього цього, якщо я звичайно правий, навесні може все закінчиться. Нині головне зимова компанія. План складено та пішла реалізація.

Ну, а нас ще чекають і бомбардування та відключення світла, а головне загибель наших найкращих людей на фронті. Але такий уже в нас шлях, порятунок від цієї чуми.

Мирного небо над головою!

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины