Світоліна: Підтримка України – моя місія. Треба робити все можливе, щоб наші діти мали майбутнє

Світоліна: Підтримка України – моя місія. Треба робити все можливе, щоб наші діти мали майбутнє

Элина Свитолина, фото — instagram.com/u24.gov.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про важливість підтримки України, свою спортивну форму та плани на майбутню Олімпіаду.

“[Підтримка України] це моя місія. Я багато часу приділяю цьому, однак це найменше, що я можу зробити для українських дітей та для майбутнього. Після створення сім’ї дуже багато всього змінилося. Після повномасштабного вторгнення змінилися пріоритети, безліч факторів змінили мене. Я сильно змінилася і, сподіваюся, що на краще. Та це не мені судити. Я багато часу затрачаю на свій Фонд, на родину і на теніс. Розклад у мене насичений. Часу на відпочинок немає, треба працювати і робити все можливе для допомоги нашій країні. Щоб наші діти мали майбутнє”.

“Зараз я перебуваю у гарній формі. Не сказала б, що у найкращій, але у доволі хорошій. Мене сильно турбувала спина протягом кількох тижнів. Однак зараз прагну зробити все можливе, щоб підлікуватися до американської серії”.

“Олімпіада? Ми готуємося і боротимемося за медалі. Подивимося, як все складеться у Парижі. У нас є дуже велика мотивація”.

Читайте також: Світоліна: Багато моїх друзів зі зброєю в руках захищають Україну на передовій

Нагадаємо, нещодавно Еліна відновилася після травми спини, через яку вона достроково завершила матч 1/8 фіналу Australian Open-2024 з Ліндою Носковою. У рейтингу WTA найсильніша українська тенісистка посідає 17-те місце.

Співвітчизник і колишній колега Світоліної, експерша ракетка України Сергій Стаховський у рамках спільного з Еліною івенту розповів про те, як українські спортсмени намагаються боротися з байдужістю світової спільноти та всіма силами нагадувати світові про війну в нашій країні та необхідність підтримки України.

Відразу після повномасштабного російського вторгнення Сергій вступив до лав української армії і згодом брав участь у бойових діях.

Рано вранці 24 лютого 2022-го року росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна рф проти України триває вже 735-й день.

Джерело

Новости Украины