Суд припинив розслідування у справі Шеремета оскільки фігуранти воюють

Суд припинив розслідування у справі Шеремета оскільки фігуранти воюють

Фото: facebook.com/pavel.sheremet.9

Шевченківський районний суд Києва призупинив розгляд справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета через те, що обвинувачені наразі на фронті. Про це йдеться у повідомленні пресслужби суду.

— На судовому засіданні адвокат обвинуваченої  Ломанов подав клопотання про зупинення судового розгляду у зв’язку з тим, що обвинувачені Дугар та Антоненко перебувають на військовій службі у ЗС України, — йдеться у повідомленні.

Захист стверджував, що ці особи не можуть брати участь у судових засіданнях у даному кримінальному провадженні протягом тривалого часу.

Суд не міг відразу розглянути клопотання захисника на засіданні, оскільки потрібно було встановити думку потерпілих на цей запит.

У червні суд розпочав розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета з нуля через зміну складу присяжних. Один присяжний мобілізувався, другий виїхав із України. Один із керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль. В даний час запобіжні заходи у всіх трьох підозрюваних відсутні.
Джерело

Новости Украины