Сумські депутати підтримали проєкт рішення, який стосується облаштування парку «Щастя»

Під час другого пленарного засідання VIII сесії міської ради депутати підтримали проєкт рішення щодо відведення земельної ділянки поблизу озера Чеха, де навесні висадили парк «Щастя».

З метою організації розвитку зелених зон міста Суми та забезпечення їх збереження, запобігання скорочень озеленених територій та їх використанню не за призначенням депутати проголосували за надання департаменту забезпечення ресурсних платежів дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Інтернаціоналістів, в районі озера Чеха, орієнтовною площею 2,0 га. Категорія, цільове та функціональне призначення земельної ділянки: землі рекреаційного призначення, для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення

Як зазначив міський голова Олександр Лисенко, це робиться для того, щоб підготувати всю документацію, необхідну для облаштування парку.

Нагадаємо, парк «Щастя» було висаджено у Сумах навесні поточного року за ініціативи громадських активістів та організацій міста.

Источник

Новости Украины