Тактичне взуття здатне захистити ноги не тільки від порізів, а й від опіків

Екстремальні умови, в яких часто проходять військові операції, вимагають використання надійного та якісного взуття. Воно має не тільки бути стійким до пошкоджень, а й витримувати необхідні навантаження.

Переваги тактичного взуття у надзвичайних умовах

Тактичне взуття – це найважливіший елемент спорядження військового, яке на відміну від загальновідомих берців має відмінні захисні властивості та відзначається комфортним використанням.

В умовах надзвичайної ситуації військове взуття має свої беззаперечні переваги:

  • механічний захист;
  • захист від впливу довкілля;
  • термо- та хімічний захист;
  • безпечне пересування.

Завдяки спеціальним матеріалам та особливостям конструкції тактичне взуття захищає ноги від механічних пошкоджень, а саме: проколів, порізів, гострих предметів, ударів, уламків.

Помилково думати, що військове взуття убезпечує тільки від промокання ніг. Демісезонне та літнє взуття, завдяки дихаючим матеріалам, з яких воно виготовлене, запобігає перегріванню та надмірній вологості. Зимове, завдяки теплоізоляційним характеристикам матеріалів, забезпечує ізоляцію від холоду.

Тактичне взуття здатне захистити ноги від температурних та хімічних опіків, а також біологічних та радіаційних загроз. Це досягається наявністю вогнестійких матеріалів, додаткових ущільнень та захисних елементів.

Носіння військового взуття забезпечує стійкість на слизьких покриттях, знижує травмування під час бігу, стрибків чи пересування нерівностями. Щоб якомога довше зберегти захисні властивості тактичного взуття, необхідний правильний та постійний догляд.

Види тактичного взуття

Магазин військового спорядження ukrarmor пропонує різноманітне тактичне взуття як власного виробництва, так і популярних світових брендів: Salomon, Mil-tec, Milbot, Belleville, Lowa, 5.11 tactical. В асортименті представлені кросівки, черевики, берці та гамаші.

Обираючи ukrarmor, ви завжди отримаєте професійну консультацію, під час якої продавці допоможуть підібрати взуття, що задовольнятиме ваші особливі потреби. Приємним бонусом є відправлення без передоплати в день замовлення та можливість повернення чи обміну.

Новости Украины