Тенісистка Наомі Осака стала власницею жіночого футбольного клубу

Наомі Осака
/ instagram.com/naomiosaka

Тенісистка Наомі Осака, яка тричі перемагала на турнірах Grand Slam, стала власницею жіночого футбольного клубу North Carolina Courage.

Джерело: інстаграм Наомі Осаки

Інформацію про те, що вона стала власницею жіночої футбольної команди, Наомі Осака виклала в інстаграм. На фотографіях вона зображена у футбольній формі клубу.

Читайте також Мої цікаві матчі зі Світоліною ще в майбутньому: ексклюзив з тенісисткою Мартою Костюк

«Жінки, які вкладали в мене, коли я росла, зробили мене тієї, хто я сьогодні, і я не можу уявити, якою була б моє життя без них. Мої інвестиції в North Carolina Courage – далеко не просто володіння командою. Це інвестиції в приголомшливих жінок, які є зразками для наслідування, лідерами в своїх областях і натхненням для всіх молодих спортсменок. Також мене захоплює все, що Courage робить для різноманіття і рівності в суспільстві, я дуже хочу це підтримати та примножити», – написала Осака.

Тенісистка також додала, що їй доведеться покращити свої футбольні навички.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 大坂なおみ (@naomiosaka)

  • Наомі Осака станом на січень 2021 року посідає третє місце в рейтингу WTA.
  • За свою кар’єру 23-літня тенісистка тричі перемагала на турнірах Grand Slam – у 2018 та 2020 роках US Open, а у 2019 році – Australian Open.
  • Лише за 2020 рік Осака офіційно заробила 3,35 мільйона доларів. А загалом за кар’єру – 17,77 мільйона доларів. Однак це лише призові. Forbes у 2020 році писав, що ще 34 мільйони доларів в рік їй принесли рекламні контракти.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений North Carolina Courage (@thenccourage)

Источник

Новости Украины