Терміни капремонту одного з дитячих майданчиків у Чернівцях переносили двічі: коли завершать

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Дитячий майданчик. Facebook: Оля Моеимя

У Чернівцях на вулиці Героїв Майдану, 77 рік капітально ремонтують дитячий майданчик за майже 4 мільйони гривень. Терміни виконання робіт переносили двічі. Деякі містяни скаржаться, що наразі майданчик не добудовують, а на територію зносять сміття.

Скріншот допису про дитячий майданчик. Суспільне Чернівці

У тендері, опублікованому на Prozorro, йдеться, що капітальним ремонтом займається фірма "Люкс Інстал". Роботи вартують майже 4 мільйони гривень.

Згідно з тендерною документацією, там мають встановити основу для майданчика та поліуретанове покриття та з гальки. Також облаштувати електроосвітлення, відеоспостереження та встановити ігровий комплекс для дітей. Окрім того, озеленити територію та зробити тротуари. Частину цих робіт вже виконали.

Дитячий майданчик на вулиці Героїв Майдану, 77. Facebook: Оля Моеимя

Дитячий майданчик на вулиці Героїв Майдану, 77. Facebook: Оля Моеимя

Дитячий майданчик по вулиці Героїв Майдану, 77. Facebook: Оля Моеимя

У коментарі Суспільному керівник фірми Олексій Мазуренко розповів, що капітальний ремонт майданчика завершують.

"Там зараз тротуари зробили і будуть робити благоустрій території та озеленення. Ми зробимо все згідно термінів і договором. Але є ще питання оплати робіт, бо її немає з червня", — каже Мазуренко.

Суспільне Чернівці надіслало запит у міський департамент інфраструктури та благоустрою з питаннями, чому з підрядником декілька разів переукладали договори та відтерміновували виконання робіт та чи дійсно є затримка в оплаті робіт. Наразі очікуємо на відповідь.

Згідно з договором, капітальний ремонт майданчика мають завершити до 30 вересня.

Читати ще

Читати ще У Чернівцях планують капітально відремонтувати чотири дитячі майданчики: яка вартість

Повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села команді Суспільне Чернівці — пишіть на пошту редакції новин: [email protected]

Новости Украины