Топ-10 найсмачніших видів суші, які варто спробувати

Суші це не просто їжа, якою можна смачно поїсти, а це справжнє мистецтво створення вишуканих кулінарних шедеврів. Секрет популярності японських суші заключений в тому, що азіати змогли поєднати в одній страві гармонію ароматів, глибокі, насичені смаки. Замовляйте суші сети у Львові і насолоджуйтесь витонченим японським смаком.

Чому суші стали світовою сенсацією?

Суші — це справжнє кулінарне диво, яке має тисячолітню історію. Ранній прообраз суші виник ще у 8 столітті. Рибалки у такий спосіб зберігали рибу. Сиру рибу вони перекладали рисом і сіллю.

Відбувався процес ферментації, потім рис через непотрібність викидали, а консервовану рибу вживали у їжу. Коли винайшли оцет, то потреба у такому способі консервування відпала, але смакові рецептори японців оцінили смак ферментованого рису та сирої риби.

Топ — 10 ролів, які обов’язково потрібно спробувати

  1. Роли Філадельфія — це найпопулярніший вид ролів, який відрізняється ніжним смаком. Вдале поєднання лосося з ніжним крем-сиром не залишає байдужим нікого.
  2. Роли Каліфорнія це роли навиворіт, де начинка знаходиться під листком норі, а зовні водорость прикриває шар рису та кунжуту. Сьогодні роли Каліфорнія готують з різноманітними начинками, використовуючи для цього і тунець, і лосось. Але перший рол Каліфорнія був приготований з м’ясом сніжного краба, огірком і авокадо.
  3. Тартар макі містять подрібнену сиру рибу. Найпопулярнішими варіантами маків є: тартар макі з лососем, тартар макі з креветкою, тартар макі з тунцем.
  4. Фелікси — роли — це роли з начинкою, яка вивернута назовні. Найпопулярнішим серед Феліксів є Фелікс з вугром. Ніжний крем-сир, м’якоть авокадо, вугор, салат айсберг та спайсі соус — таке гармонійне поєднання продуктів подобається багатьом клієнтам.
  5. Вегетаріанський рол з чукою. Цей рол приготований без риби і м’яса, а лише овочі. Авокадо, салат айсберг, чука, горіховий соус та пелюстки мигдалю вражають своїм смаковим поєднанням та корисними властивостями.
  6. Мексиканський рол прийдеться до душі любителям гострої їжі. Ніжний крем-сир, солодкуваті креветки, свіже маринований лосось та гострі гуакамоле та шрирача дають можливість відчути насичений букет смаків.
  7. Гарячі роли прийдуться до вподоби тим, хто любить смачну їжу та хрустку скоринку. Гарячий рол обсмажують в клярі Темпура, що робить його більш соковитим та смачним.
  8. Спайсі роли стануть відмінним вибором для любителів пікантності та гостроти. Найчастіше для приготування спайсі ролів використовують маринований лосось або танець, які перемішують з гострим соусом, приготованим на основі перцю чилі
  9. Обов’язково потрібно спробувати і авторські варіанти. Одним з найбільш замовляємих є рол Блюфін. Він складається з рису, крем-сиру, креветки, тунця, авокадо, огірка, цибулі фрі.
  10. Унагі-рол — копчений вугор сам по собі має насичений смак та особливий аромат. А в поєднанні зі свіжим огірком та соковитим авокадо такий рол стає особливо ароматним. А пікантності йому надає унагі соус.

Обов’язково потрібно спробувати всі ці роли в закладах Моносуші.

Новости Украины