Топ-5 японських гібридів, які варті кожної копійки: яке авто придбати

Японські авто уособлюють якість та надійність. Гібридні моделі мають чудову економію палива та є екологічно чистими. Крім того, вони, як правило, дуже тихі та плавні.

Японські авто мають розумну ціну, особливо порівняно з іншими моделями. І хоча вам все одно доведеться звертати увагу на амортизацію, належне технічне обслуговування може допомогти звести довгострокові витрати до мінімуму. Експерти оприлюднили рейтинг найкращих японських гібридів, що вартують кожної копійки.

Toyota Prius

Стартова ціна: $29 045

Toyota Prius – добре відомий гібрид із економною витратою бензину. Він ефективний, має простий, але елегантний дизайн і може розганятися до 100 км/год приблизно за 7,1 секунди. Інтер’єр зручний, ідеальний для довгих поїздок.

«Toyota Prius має чудову економію палива, підтверджену історію та просторий салон», – зазначив Блейк Шоу, автомобільний експерт All About Wheels.

Toyota Camry Hybrid

Стартова ціна: $29 495

К 2025 році вийде найновіша модель, якій експерти пророкують їй неймовірне майбутнє. Toyota Camry Hybrid є ще одним популярним японським автомобілем, який вартий своїх грошей. Як і інші моделі Toyota, Camry Hybrid надійний, має низькі витрати бензину, що робить його універсальним чудовим транспортним засобом для щоденного використання. Цей гібрид також помітно просторіший, ніж Prius. Він оснащений двозонним регулятором температури та низкою інших зручних функцій.

Honda Insight

Стартова ціна: $26 855

Insight – чудовий надійний вибір для тих, хто шукає надійний і ефективний гібрид. Він може похвалитися елегантним аеродинамічним дизайном і вражаючим набором технічних функцій.

Honda Insight може розганятися до 100 км/год за 7,7 секунди. Він має чудову керованість і підвіску для плавної їзди. Він також має високу чутливість, що робить його надійним повсякденним автомобілем із відносно низькою ціною.

Honda Accord Hybrid

Стартова ціна: $28 990

Honda Accord Hybrid – доступна за ціною модель з конкурентоспроможною економією палива. Авто має відносно низький рівень амортизації, що означає, що модель має тенденцію краще зберігати свою вартість з часом. Honda Accord Hybrid поєднує в собі практичність і комфорт традиційного Accord з додатковими перевагами гібридної технології. Honda Accord Hybrid також хвалять за можливість плавного переходу між електричним і бензиновим двигуном.

Lexus ES Hybrid

Стартова ціна: $43 190

Хоча Lexus ES Hybrid має вищу стартову ціну, він все одно набагато дешевший, ніж інші марки класу люкс. Цей автомобіль вирізняється своїм стильним інтер’єром, відмінною паливною ефективністю та набором висококласних функцій. Деякі моделі навіть оснащені повним приводом.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що Nissan почав продавати в Україні найдешевший кросовер.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело

Новости Украины