Трансляція бою Усик – Ф’юрі від 790 гривень до 3 210 гривень. Найдорожче – у США

Трансляція бою Усик – Ф’юрі від 790 гривень до 3 210 гривень. Найдорожче – у США

Александр Усик — Тайсон Фьюри

Пізньої ночі 18 травня чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO в надважкій вазі Олександр Усик в Ер-Ріяді зустрінеться в ринзі з володарем поясу WBС у дивізіоні Тайсоном Ф’юрі в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу.

Читайте також: Усик – Ф’юрі коли і де дивитися пряму трансляцію бою в Україні

Перший за більш ніж 25 років бій за звання абсолютного короля найпрестижнішого дивізіону професійного боксу у світі транслюватимуть чотири медіагіганти. А ціна на трансляцію становитиме від 790 гривень до 3 210 гривень. Розповідаємо, скільки коштуватимуть платні трансляції поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі, який можна буде побачити і в Україні.

Чотири транслятори

Вечір боксу в Ер-Ріяді у світі транслюватимуть чотири мовники: британські – Sky та TNT та американські Dazn та ESPN. Усі – зробили трансляції платними. Причому найбільше доведеться розщедритися американцям: для мешканців США РРV коштуватиме майже 81 долар – 3 210 гривень за курсом НБУ на вівторок. При цьому користувачам з інших країн трансляція буде доступна лише через VPN.

Читайте також: Усик – Ф’юрі. Де ще можуть побитися українець та британець до виходу в ринг

У Dazn ціни демократичні. Щоправда, для жителів України. Для користувачів із нашої країни вартість трансляції становитиме 790 гривень.

У британських Sky та TNT ціни майже однакові: 24.95 – у Sky та 29.99 фунтів – у TNT (близько 1 245 гривень).

Де дивитись трансляцію бою Усик – Ф’юрі в Україні

У суботу 18 травня поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі пряму онлайн відеотрансляцію можна побачити і в Україні. Бій у надважкій вазі Усик – Ф’юрі у прямому ефірі офіційно покаже медіасервіс MEGOGO. Сервіс покаже велику студію та весь файткард вечора, за винятком бою росіянина. Медіасервіс не транслює бої за участю представників країни-терориста.

Дивіться також: Батько Ф’юрі розбив голову під час бійки з членом команди Усика (відео)

Показ бою Усик – Ф’юрі в Україні буде доступний за передплатами «Легка» (129 грнмісяць), «Оптимальна» (199 грнмісяць), «Максимальна» (369 грнмісяць) або «Спорт» (249 грнмісяць). Трансляція також буде доступна у розділі «Спорт», на каналі «MEGOGO Гонг» та в окремому поп-ап-каналі, який з’явиться на сервісі у день поєдинку.

Що треба знати про бій

Об’єднавчий бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня. Рефері у рингу звітного поєдинку стане Марк Нельсон.

Відомий також список інших боїв, що пройдуть у рамках вечора боксу у Саудівській Аравії. Серед них поєдинок українця Даніеля Лапіна проти португальця Октавіу Пудівітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.

Читайте також: Усик- Ф’юрі. Циганський король стане п’ятим суперником із Великої Британії для українця. За п’ять років Усик «розібрався» із чотирма зірковими англійцями

Івент прийме саудівський Ер-Ріяд. WBC пропонує провести реформу суддів на звітний бій, збільшивши їхню кількість до 5-6 осіб. Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять 10 мільйонів доларів.

Читайте також: DAZN випустив документальний фільм про бій Усика з Ф’юрі (відео)

Президент WBC Маурісіо Сулейман оголошував, що між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій також готові санкціонувати і у WBO. Повідомлялося, що доля можливого реваншу залежить від першого бою. Ф’юрі заявив, що у контракті є пункт про обов’язковий реванш. Згодом стало відомо, що повторна зустріч у рингу українця та британця запланована на 12-13 жовтня.

Читайте також: Організатори бою Усик – Ф’юрі випустили офіційну пісню поєдинку (відео)

Також Сулейман представив спеціальний пояс WBC, за який змагатимуться Усик та Ф’юрі. У його оформленні використано кольори українського та британського прапорів. Папа Римський Франциск вже благословив пояс Світової боксерської ради, який стоятиме на кону у битві за титул.

Джерело

Новости Украины