Третя доба. Пошуки дворічної Віолетти у Харківській області не припиняють

Дівчинка пішла з подвір'я будинку у селі Скрипаї увечері 23 травня.

У Харківській області продовжується пошукова операція. Третю добу сотні людей намагаються знайти Віолетту Мужечук.

Удень 26 травня волонтери пошукового-рятувального загону «Мілена» знову долучилися до пошуків. Разом із поліцією, рятувальниками і місцевими жителями добровольці з усієї області прочісують удруге обраний квадрат місцевості.

Попередні пошуки у будинках села Скрипаї (Слобожанська громада), колодязях, захаращених місцях, на полях і в лісах поблизу результату не принесли.   

«Проаналізувавши минулі дні, ми визначили квадрати для пошуку і плануємо виїзд волонтерів для перевірки цих квадратів. Це поля з високою густою травою, вони не були щільно перевірені», — повідомили координатори «Мілени».

Що відомо: Віолетта Мужечук гралася на подвір’ї будинку зі своїм братом-близнюком. Він прийшов до будинку, а дівчинка ні. Мати протягом пів години намагалася відшукати дитину власними силами, а близько 19:00 звернулася до поліції. Місцевість перевіряли кінологи, водолази, поліцейські, усього понад 400 чоловік. Пошуки ускладнювала дощова погода.

25 травня поліція оголосила винагороду за будь-яку інформацію про можливе перебування Віолетти.

Прикмети Віолетти: зріст 90-110 сантиметрів, худорлява, світло-русе волосся, блакитні очі, майже не розмовляє, була одягнена у білі штани і червону кофту, на ногах — капці через пальчик. 

У поліції просять: якщо вам щось відомо про місцеперебування Віолетти Мужечук, повідомте за телефонами: 102, (057)7308300, 380684739530, 80505705489, 80987594825 або іншим зручним способом.

Як писав UA-NEWS.in.ua, волонтерів, які приїздять на місце пошуків, просять брати зручне водонепроникне взуття, питну воду, павербанки. Пошуковики нагадують, що територія навколо Скрипаїв потенційно небезпечна, адже минулого року неподалік проходила лінія фронту, у лісі можуть бути снаряди.

Джерело

Новости Украины