«Тут хоть что-то работает?». Навіть нечисленні туристи обурюються примітивності окупованого Бердянська — новини Бердянська

Псевдовлада запрошує в місто відпочивальників і не пропонує зовсім нічого. Туристи їдуть з настроєм більше сюди не повертатися

"Тут хоть что-то работает?". Навіть нечисленні туристи обурюються примітивності окупованого Бердянська «Третій пляж» минулими вихідними. Поодинокі відпочивальники. До повномастабного в середині червня тут не було жодного вільного клаптику піску. Скріншот: youtube

Половина червня минула, а відлік туристів в Бердянську майже на стартував. І це попри заяви мера-злочинця Сауленка, що в сезоні-2024 місто планує прийняти 500 000 відпускників.

Неможливо порівнювати Бердянськ до 2022 року і зараз. Конкретно в цьому сезоні зовсім незначна активність лише вихідними. З понеділка до п’ятниці нікого немає взагалі. Люди із Запорізької області і Донбасу. Все. Минулими вихідними деякі виїздили вкрай розлюченими, з настроєм ніколи більше не повертатися до Бердянська, — на правах анонімності розповідає «Бердянськ 24» власник міні-готелю з мікрорайону Ліски.

Погода в суботу-неділю не сприяла пляжному відпочинку. Сильний вітер, злива, прохолодне повітря. А окупанти взагалі не дають жодної альтернативи морю.

Відпочивальники почали питати, а що Бердянськ пропонує в плані дозвілля. І виявилося, що нічого.

Були люди, дві пари знайомих 50+. Їх не цікавить алкогольний формат вихідних. Почали цікавитись екскурсіями в Бердянську. Жодної такої не знайшли. Може який концерт? Ні. Театральна вистава? Також пуста афіша. Спортивних заходів не відбувається. Гості посиділи в номері, прогулялися понад морем на Лісках, з’їздили в центр. Ось і все дозвілля, — доповнює підписник.

На додачу – вихідними кілька разів в різних районах відключали воду, світло, з перебоями працював Інтернет, – абсолютно «російський» сервіс в окупованому Бердянську. Тож, якщо море недоступне через погоду чи то медуз, то жодного іншого дозвілля просто немає.

Люди, які в плані ситуації все прекрасно розуміють і багато не балакають. Питають: «У вас тут хоть что-то работает?». Особливо здивувало їх, що в курортному місті немає жодного екскурсійного маршруту. Поїхали з наміром більше не повертатися.

Источник

Новости Украины