У Києві вводять екстрені аварійні відключення світла, — ДТЕК (фото)

Київ блекаут аварійні екстрені відключення графіки світло ДТЕК Фото: РБК-Україна | У Києві вводять екстрені аварійні відключення світла

Графіки погодинних відключень світла для столиці, оприлюднені раніше «Укренерго», більше не є актуальними.

Related video

У п’ятницю, 4 листопада, у Києві вводяться екстрені відключення електроенергії. Про це поінформував постачальник енергії YASNO, який входить до Групи ДТЕК.

У компанії попередили, що графіки погодинних відключень електроенергії, які були раніше оприлюднені національною енергокомпанією «Укренерго», не є актуальними.

Через складну ситуацію в енергетиці у п’ятницю, 4 листопада, у всіх районах Києва вводяться екстрені відключення світла.

«За вказівками «Укренерго» в усіх районах Києва 4 листопада будуть екстрені аварійні відключення. Графіки відключень поки неактуальні», — йдеться у повідомленні постачальника енергії YASNO.

Варто зазначити, що екстрені відключення електроенергії можливі в будь-який час доби.

4 листопада у Києві вводяться екстрені аварійні відключення світла [+]

Пізніше інформацію про екстрені аварійні відключення електроенергії у Києві підтвердила пресслужба ДТЕК «Київські електромережі». Компанія підкреслила, що раніше складені графіки відключень світла поки що не актуальні.

«Енергетики ДТЕК разом із фахівцями НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації. Бережіть себе та рідних!» — йдеться у повідомленні ДТЕК «Київські електромережі».

Зазначимо, що раніше пресслужба «Укренерго» анонсувала графіки погодинних відключень електроенергії на 4 листопада. За даними національної компанії, з 00:00 до 24:00 у п’ятницю погодинно світло мали відключати у Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Сумській, Харківській і Полтавській областях. Для Києва, Київської, Чернігівської, Черкаської та Житомирської областей діяв інший графік погодинних відключень електроенергії — із 07:00 до 22:00.

Також повідомлялося, що в Києві без електроенергії залишаються майже 450 тисяч сімей. За словами мера української столиці Віталія Кличка, обмеження торкнулися такої великої кількості побутових споживачів через перенапругу центрального вузла української енергосистеми.

Новости Украины