Uklon дарує 99% знижки до річниці своєї роботи в Чернігові

Вже рік онлайн-сервіс виклику авто Uklon функціонує в Чернігові. З цієї нагоди компанія дарує знижку в 99% на першу поїздку для всіх нових клієнтів міста!

За цей час Uklon встиг реалізувати більш ніж 300 000 поїздок і  зарекомендувати себе як активного гравця на ринку міських автоперевезень.

«Ми щасливі, що Чернігів належить до переліку регіонів, де є Uklon і дуже дякуємо усім користувачам, які люблять наш сервіс. Це стимулює не зупинятися на досягнутому та щоденно працювати над покращенням наших послуг»,– каже співзасновник та операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

Хочемо зазначити, що в 2020 році в рамках соціального партнерства з фундацією «Варто жити» Uklon зміг виконати 249 безкоштовних замовлень, допомагаючи онкохворим людям дістатися до медичних закладів.

«Для нас кожне нове місто — це не лише перспектива розширення власної географії, а й можливість зробити щось корисне, підтримати місцеві громади чи допомогти у реалізації соціально важливих задумів»,– коментує PR-менеджер компанії Ангеліна Дорофєєва.

Нагадуємо, що завантажити додаток Uklon можна в App Store чи Google play. А сума безкоштовного страхування життя пасажирів і водіїв сервісу становить 1 мільйон гривень.

Источник

Новости Украины