Увага! Розшук свідків… | Новости Энергодара

У селі Дніпровка водій легковика скоїв наїзд на 64-річну жінку, наразі потерпіла знаходиться у лікарні. Керманич з місця аварії втік. Слідчим відкрито кримінальне провадження.
2 грудня близько 17:50 години до відділення поліції № 1 Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на провулку Партизанському у селі Дніпровка скоєно наїзд на 64-річну місцеву мешканку. Після вчинення аварії водій втік. Потерпілу з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості госпіталізовано до лікарні.
За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події надати інформацію, яка допоможе встановити автівку та водія, просимо негайно повідомити на нашу адресу: м. Кам’янка-Дніпровська, пров. 9 травня, 2, телефон: 06138-2-37-95 або 102.

Источник

Новости Украины