В Бердянську зникли два камази з насінням — Новости Бердянска

Відповідний пост розмістила користувач мережі Фейсбук Марина Бузник-Пейчева

В Бердянську зникли два камази з насінням Автор повідомляє про зникнення двох камазів, завантажених насінням. Наводяться характеристика авто, номерні знаки транспортних засобів та особи водіїв. Ймовірно вантажівки рухаються на Кропивницький чи Київ.

За інформацією редакції логістична компанії м. Суми, уклали договір на організацію постачання 23 тон кондитерського насіння з м. Бердянськ до м. Ічня Чернігівської області. На інтернет-ресурсах знайшли приватних перевізників, які погодилися перевезти вантаж. Перевізник скинув по інтернету документи фірми перевізника, талони про реєстрацію транспортного засобу, посвідчення водія тощо. Після чого логістична компанія дала завдання перевізнику про перевезення насіння з Бердянська до Ічні. 11.11.2021 о 09:00 автомобілі у Бердянську на складі завантажилися вантажем 23 тони та попрямували до Чернігівської області. О 15:00 зв’язок з водіями автомобілів зник.

В Бердянському відділку нацполіції наявність заяви про зникнення вантажівок з насінням підтвердили і повідомили, що матеріали з орієнтуванням на транспортні засоби розіслано по органам Національної поліції.

Источник

Новости Украины