В чому полягають переваги сатинових постільних комплектів

Даний матеріал приємний на дотик, красивий та досить міцний. Він об’єднує в собі вишуканий блиск та домашнє тепло, завдяки чому користується не аби якою популярністю. Щоб не отримати підробку, купувати варто у перевірених компаніях, таких як Le Vele. На сайті представлено широкий асортимент високої якості по доступним цінам. Усі товари відрізняються естетичним виглядом, практичністю, міцністю, надійністю, стійкістю до негативного впливу навколишніх факторів, багаторазовому пранню та зносу.

Переваги

Сатинова постільна білизна набирає усе більшої популярності завдяки своїм наступним перевагам:

  • Висока міцність – даний критерій визначається специфічним переплетінням ниток.
  • Стійкість до зносу – завдяки цьому такі комплекти часто використовуються в готельних номерах, адже навіть після активної експлуатації вони залишаються в первісному вигляді.
  • Гіпоалергенність – для виготовлення сатину використовуються натуральні компоненти, що не викликають алергійної реакції, почервоніння чи роздратування шкіри.
  • Низька теплопровідність – в холод чи спеку постіль підтримує оптимальну для тіла температуру, завдяки чому забезпечується максимальний комфорт та приємні тактильні відчуття.
  • Гігроскопічність – матеріал вбирає надлишки вологи, пропускає її та виводить.

Така постіль не мнеться, зранку достатньо просто струхнути. Шовковий блиск дарує благородного та вишуканого вигляду. Естетичність виробів зберігається роками, при цьому вони не потребують прасування. Вільна циркуляція повітря забезпечує тепло та затишок. Простирадло не ковзатиме по ліжку, адже відрізняється невеликою шорсткістю.

Як вибрати

Щоб купити якісну річ, необхідно звертати увагу на деякі критерії:

  • Тканина не повинна просвічуватися.
  • Завдяки міцності навіть після натягування матеріал не міняє первісного відтінку.
  • Комплекти не мають запаху фарби, хімічного та різкого аромату.
  • Матеріал відрізняється відчутною вагою.

Колір повинен відповідати вашому смаку. Можна підібрати матеріали з 3D ефектом, різноколірні, однотонні, з малюнком тощо. Також варто пам’ятати, що теплі кольори тонізують нервову систему, заспокоюють, сприяють підвищенню працездатності. Холодні відтінки відповідають за раціональну витрату ресурсів, знімають напругу. Тона від жовто-зелених та синьо-блакитних, змішані варіації відрізняються заспокійливим впливом.

Однотонні комплекти передають шарм, простоту та вишуканість, можуть підкорити з першого погляду. Різноколірні підіймають настрій, оптимальні для дитячих кімнат. Вибирайте улюблені відтінки, адже вам повинно бути комфортно та затишно.

Догляд за сатином досить простий. Прати треба на делікатному режимі при температурі не вище 40 градусів. Сушити бажано під прямими променями сонця. Не варто користуватися відбілювачами, якщо комплект різноколірний. Підковдри та наволочки вивертайте навиворіт та застібайте, і тільки потім кладіть в пральну машину.

Новости Украины