В Якимівці перед псевдо-референдумом активізувалася питуща прихильниця «руського миру»

В Акимовке перед псевдо-референдумом активизировалась пьющая поклонница "русского мира"

У рашистів залишилося мало часу для зомбування мешканців Мелітопольщини, тому вони підключають усі резерви.

Посланці окупантів ходять по домівках і запитують у городян, чи братимуть участь у псевдо-референдумі, також цікавляться ставленням до росії. За словами мешканців регіону, у разі "неправильної" відповіді людину змушують писати пояснювальну.

Мелітопольці відзначають, що в якості агітаторів загарбники набрали досить сумнівний контингент. То з опитуваннями ходить чоловік, який більше нагадує алкоголіка, а не співробітника штабу, то квартальна, яка з якоюсь метою активно цікавиться дітьми.

– З приходом "руського миру" Шарікови дірвалися до влади. У русні вся агентура – ​​це алкаші та деграданти, – діляться мешканці регіону.

В Якимівці активно співпрацює з окупаційною владою Ольга Грошева. Жінка проголосила себе старшою на вулиці Центральній, а також схиляє людей до отримання російського громадянства, пенсій у рублях та голосування на псевдо-референдумі.

– Ходить роздає агітлистівки, проводить опитування серед сусідів, збирає інформацію про тих, хто виїхав з окупації, – кажуть якимівці.

За словами місцевих жителів, ця зрадниця не вибивається із загальної картини шанувальників "руського миру", оскільки вже багато років має серйозні проблеми з алкоголем.

Новости Украины