В мікрорайоні Колонія може з’явитись новий супермаркет — Новости Бердянска

Комунальне майно за адресою вул. Баха, 42 управління комунальної власності пропонує передати в оренду для відкриття супермаркету

В мікрорайоні Колонія може з’явитись новий супермаркет

На засіданні комісії з питань комунальної власності обговорювались перспективи використання комунальної нерухомості за адресою вул. Баха, 42. На сьогодні частина вбудованого приміщення звільняється відділенням Укрпошти, інша частина нерухомості раніше планувалось перепланувати під будівництво квартир. За попередніми підрахунками для реконструкції під три нових квартири необхідно 8 мільйонів гривень. Заступник міського голови Олена Божкова наголосила, що реалізувати проект з вказаною кошторисною вартістю проблематично. Тим паче, що на вторинному ринку вартість трьох квартир становитиме близько 1,5 млн гривень.

Начальник управління комунальної власності Алла Тахтаджиєва-Поклад запропонувала депутатам об’єднати два приміщення і передати його на аукціон. На ринку нерухомості користуються великим попитом приміщення великою площею. В разі об’єднання двох приміщень загальна площа складатиме 400 м.кв. В цьому об’єкті нерухомості може бути розміщено супермаркет.

Профільна депутатська комісія дану пропозицію підтримала.

Источник

Новости Украины