В НАЦІОНАЛЬНОМУ БОКСЕРСЬКОМУ ТУРНІРІ «ЧОЛОВІКИ У РИНЗІ» ПЕРЕМОГЛА КОМАНДА ЕНЕРГОДАРЦІВ | Новости Энергодара

25 вересня в Енергодарі, на площі біля міського палацу культури «Сучасник», відбулася довгоочікувана подія – національний боксерський турнір «Чоловіки у ринзі». Це  яскраве спортивне шоу, яке зібрало чимало глядачів та вболівальників,  втілили у життя представники боксерського клубу «Майстер» Сергій Спартесний, Дмитро Золотаревський, Сергій Іваниць за підтримки Енергодарської міської ради, ДТЕК ЗаТЕС та спонсорів.
Турнір «Чоловіки у ринзі» проводиться в нашому місті вже другий раз. Вперше такий формат  боксерських поєдинків серед людей різного віку, які займаються цим видом спорту не професійно, на аматорському рівні, але досягли гідних результатів, Енергодар побачив у жовтні 2019-го. І був вражений видовищним та емоційним шоу, яке розгорталося на ринзі. Тож цього року – ще більше учасників з різних міст України (Києва, Харкова, Токмака, Дніпрорудного, Енергодара та ін.), ще більше пристрасних вболівальників і гострих моментів.
Міський голова Дмитро Орлов, який прийшов привітати учасників та глядачів з цією нетривіальною подією, висловив впевненість, що різні напрямки спорту в нашому місті будуть тільки розвиватися. А, зважаючи на його популярність,  боксерський турнір «Чоловіки в ринзі» стане традиційним і буде проходити щороку – міська влада готова підтримувати цю ініціативу й надалі, як зробила це зараз.  В свою чергу, в.о. директора ДТЕК Запорізька ТЕС Максим Шевцов зазначив, що проведення спортивного свята стало можливим зокрема і конкурсу грантів ДТЕК «Громада своїми руками», за кошти якого свого часу було придбано мобільний боксерський ринг.
У змаганнях цього року взяли участь 9 пар спортсменів. Кожна пара провела у ринзі три раунди по 2 хвилини. Команда гостей виступила проти енергодарської команди. І за підсумками всіх поєдинків саме боксерський клуб «Майстер» (м. Енергодар) отримав перемогу в національному боксерському турнірі «Чоловіки в ринзі».

Источник

Новости Украины