В Одеській області нетверезий чоловік намагався згвалтувати перехожу

У місті Рені стався замах на зґвалтування жінки. На щастя, відбитися від кривдника постраждалій допомогли перехожі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську окружну прокуратуру.

За словами керівника Олександра Сари, 51-річного підозрюваного затримано та взято під варту за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 152 КК України.

Попередньо встановлено, що мешканець села Долинське Ренійської громади, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, побачивши в місті Рені малознайому жінку, скориставшись відсутністю на вулиці сторонніх осіб, схопив за руки потерпілу і почав погрожувати застосуванням фізичного насильства. Силком підозрюваний затягнув жертву в глиб пустиря та намагався вчиняти дії сексуального характеру стосовно потерпілої, однак свій злочинний умисел до кінця не довів, оскільки на допомогу жінці прийшли небайдужі мешканці міста Рені.

“За принципової позиції прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, – зазначив головний прокурор Ізмаїльщини.

Слід зазначити, що вказаний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Джерело

Новости Украины