В Офісі президента про заяви Путіна: не звертаємо увагу на тих, кому час пити таблетки

В Офісі президента України відреагували на заяви президента РФ Володимира Путіна на «церемонії приєднання» захоплених українських територій. Там заявили, що наша країна продовжуватиме звільняти свої землі.

Відео дня

Відповідну позицію озвучив керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Зокрема, він закликав українців «не звертати уваги на тих, кому час пити таблетки».

«Ми працюємо далі та звільняємо українські території. Але не звертаємо увагу на тих, кому час пити таблетки. Армія працює, Україна – єдина. Тільки вперед», – написав він у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, 30 вересня Путін провів у Кремлі «церемонію» так званого «приєднання» захоплених територій України, пригрозивши «захищати» їх «усі доступними засобами». Водночас він закликав Київ до переговорів, вимагаючи «негайно припинити бойові дії».

Російський диктатор відзначився низкою інших цинічних заяв, зокрема оголосив, що США нібито «фактично окупують Німеччину, Японію, Корею та інші країни».

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше британська газета The Guardian написала, що Путін анексією територій України пройде точку неповернення. Це спричинить затягування війни.

Тим часом, за інформацією інсайдерів, у президента РФ прогресує онкологія. Нараду з членами Ради безпеки Росії він провів, страждаючи від сильного болю.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины