В окупацію – як на каторгу. Путін вводить нові «підйомні» за роботу на ТОТ. Тепер для силовиків — новини Бердянська

Російський диктатор видав Указ про виплату сім’ям загиблих членів слідчого комітету та силовикам, що отримали поранення в результаті роботи на окупованих територіях

Представників російських спецслужб одразу попереджають, що їх карʼєра в Україні може бути дуже нетривалою. Фото: соцмережі

Матеріальні бонуси від російської влади для різних категорій службовців за роботу в «зоні проведення СВО» чи «нових регіонах» вже стали нормою для російського суспільства. Навіть для владної верхівки рф став очевидним той факт, що приїзд з російських регіонів на окуповані українські землі – є підвищеним ризиком для життя і здоров’я росіян. Вчителів, медиків, фахівців культури заманюють разовими виплатами до 5 мільйонів рублів, однак черги охочих досі не спостерігається.

«Земський працівник культури». Окупанти заохочуватимуть заселяти окуповані території України фахівців культури

В Бердянську брак кадрів не тільки в ЖКГ та медицині, а й в освіті. Педагогам обіцяють мільйонні виплати

Новий Указ путіна стосується службовців слідчого комітету рф, які працюють на окупованих територіях. За загибель силовика – сім’ям обіцяють виплату в розмірі 5 млн рублів, за поранення – 3 мільйони.

Нагадаємо, окрім мільйонних виплат, окупанти обіцяють видавати житло українців, які виїхали з окупації і росіяни визнали це майно «безгоспним». Також силовикам та службовцям на вторинному ринку нерухомості обіцяють іпотечне кредитування. Іншими словами кремль всіма можливими засобами заохочує росіян переїжджати на окуповані українські території.

Псевдо-влада Бердянська наповнюватиме бюджет з продажу вкрадених квартир та земельних ділянок?

Нове заохочення від окупантів: на ТОТ росіянам пропонують іпотеку під 2% на вторинному ринку нерухомості

Джерело

Новости Украины