В окупованому Бердянську пляж на АКЗ прибрали… наприкінці липня — новини Бердянська

До окупації на «Малібу» відпочивали сотні бердянців та гостей міста. Сьогодні – це пустельна територія, яку вичистили від сміття лише під завершення другого місяця літа

В окупованому Бердянську пляж на АКЗ прибрали… наприкінці липня Працівники захопленого «Екотрансу» тільки минулими вихідними прибрали пляж, а пропагандисти запросили відпочиваючих на «Малібу». Хоча навіть з цього ракурсу видно, що біля води нікого немає. Фото: z-пабліки

Кінець липня для Бердянська традиційно був розпалом курортного сезону. Проте в окупації колись популярне курортне містечко жвавими темпами перетворюється на депресивний регіон. Занедбані пляжі, завищені ціни і невиліковний пафос від одиниць «туристів» з глибинної країни.

Одним з мікрорайонів міста, де активно розвивалась курортна сфера до війни, був мікрорайон АКЗ. Приватні садиби, міні-готелі, романтичні місця для пікніків і зустрічей неймовірних Азовських заходів сонця на кручах біля моря, широка берегова смуга з теплим морем – ідеальне місце для відпочинку з кожним роком ставало дедалі популярнішим серед відпочивальників.

Сьогодні, як і у в цілому по місту, мікрорайон виглядає занедбаним, а колись популярний пляж перетворився на «дикий» без традиційного курортного сервісу та купами сміття. В окупаційних пабліках окупанти відрапортували про прибирання території і з характерним для пропагандистських ресурсів пафосом закликали відпочивальників приїжджати в окуповане місто.

Нагадаємо, нещодавно в мікрорайоні АКЗ розгорівся скандал з мелітопольським профільним підприємством з вивезення твердих побутових відходів, бо мешканців окремих вулиць мікрорайону закликали виносити сміття на сусідні адреси.

Мелітопольський монополіст з вивезення сміття вже створює проблеми для мешканців АКЗ з окупованого Бердянська

Источник

Новости Украины