В соцмережах опублікували відео з обшуку у Тищенка – розбив телефон перед слідчими

В соцмережах опублікували відео з обшуку у Тищенка – розбив телефон перед слідчими

Фото: dbr.gov.ua

З’являються деталі обшуків у народного депутата Миколи Тищенко, що пройшли в ніч на 25 червня.  Журналіст та громадський активіст Костянтин Андріют розмістив у своєму Телеграм-каналі відео, на якому нардеп трощить о стіл свій телефон. 

— Обшуки в народного депутата Миколи Тищенка. Який не бажаючи віддати речовий доказ, розбиває свій телефон, — йдеться під відео.

На відео Тищенко сидить спиною до оператора. У нього запитують прізвище, на що нардеп просить «не кричати». Через декілька секунд він починає бити своїм телефоном по столу, повністю знищуючи його. 

Слідчі попереджають Тищенка, що затримають його, якщо подібні дії будуть продовжені. Нардеп відповідає «все, хорошо».  

25 червня ДБР повідомило про підозру Тищенку за події в Дніпрі  — 2 0 червня група людей напала на екс-бійця спеціального підрозділу «Кракен» Дмитра «Сина» Павлова, який гуляв із дитиною. У соцмережах написали про причетність до цього охорони Тищенка, з яким Павлов посперечався. Поліція Дніпропетровської області відкрила два провадження. У «Кракені» підтвердили, що це їхній побратим.   21 червня Тищенко заявив, що Павлов «є начальником безпеки ботоферми» і що він «разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводилися слідчі дії, і спровокував поліцейського».  24 червня поліція Києва заявила про звільнення свого співробітника Богдана Писаренка, котрий у Дніпрі брав участь у нападі на Павлова. 

 

Джерело

Новости Украины