«В урочистій атмосфері, а не онлайн»: останній дзвоник на Вінниччині

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Останній дзвоник на Вінниччині. Суспільне Вінниця

У Корделівському ліцеї сьогодні, 31 травня, останній дзвінок пролунав для 33 випускників 11 класів та восьми дев'ятикласників. Про це Суспільному розповіла директорка закладу Оксана Смук. Через дощ, святкову лінійку проводили у приміщенні.

"У нас 33 випускники із них дев'ятеро золотих медалістів, в цілому 20 учнів із похвальними грамотами, результатами ми задоволені", сказала Оксана Смук.

Із золотою медаллю ліцей закінчила Ангеліна Кандибовська. Розповіла, приємно, що з вчителями та однокласниками прощаються у такій урочистій атмосфері, а не онлайн. Який фах хоче здобувати ще не визначилася.

Останній дзвоник на Вінниччині. Суспільне Вінниця"Буду дуже сумувати. Тут сталося стільки хорошого і позитивного, мрії збулися тут. Я рада, що очно, бо випускники того року не змогли урочисто відсвяткувати, а це такі емоції, що плакати хочеться", — сказала випускниця.

Христина Мазур випускниця 9 класу. Вона навчання у ліцеї продовжить, а ось частина її однокласників, здобуватимуть освіту за межами закладу.

Останній дзвоник на Вінниччині. Суспільне Вінниця"Половина моїх однокласників іде далі навчатися, і я буду за ними сумувати, бо це мої друзі", — сказала Христина.

Останній дзвоник на Вінниччині. Суспільне Вінниця

Урочиста лінійка тривала годину. Цьогоріч, як і попередні роки ліцеїсти доєдналися до акції "Замість квітів донат", сказала Оксана Смук. Вдалося зібрати понад 11 тисяч гривень.

Всього в області 8500 тисяч випускників 11 класів.

Підписуйтеся на новини Суспільне Вінниця у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

Новости Украины