Вантажоперевезення по Україні: ціни та бонуси

Свята, будні не скасовують важливості придбання продуктів, ліків, одягу, взуття. Регулярно ведеться будівництво, куди потрібне підвезення виробів та матеріалів. Деревообробне, пластикове, машинобудівне та будь-яке інше виробництво потребує безперервного підвезення сировини, добавок та інших компонентів. Тому транспортні переміщення затребувані завжди.

Ціни на вантажоперевезення по Україні в 2022 році

Ті, хто є давнім гравцем транспортного ринку, розуміють, що підняти вартість послуг, винагородивши себе за зниження оборотів у період 2019-2020 років, буде неправильно. Тоді всі опинилися в «мінусі», але якщо зараз посилити ціновий фактор, змусивши клієнта платити більше, то це негативно позначиться на подальшій діяльності. Тільки ті, хто здатний запропонувати відповідні умови, виявиться затребуваним.

Щоб показати практично, як утримати клієнта, розглянемо роботу компанії з вантажних перевезень у м. Київ «Давай Переїдемо».

Що було запроваджено за останні пару років

  1. Ціни на послуги нижчі від середньоринкових. Секрет у тому, що перевізник регулярно продумує, як поліпшити взаємодію Космосу з клієнтом. Тарифи не лише залишилися на рівні 2-річної давності, а й регулярно змінюються у бік клієнта. Наприклад, пропонується доставка збірних вантажів, що зменшує оплату для кожного клієнта окремо.
  2. Страхування вантажів. Замовник почуватиметься впевненіше, якщо зрозуміє, що відповідальність за транспортування покладено на плечі постачальника.
  3. Безкоштовний трекінг. Переміщення Україною займає кілька днів. Відправник та одержувач повинні бути впевнені в тому, що їхнє майно або вантаж перебувають у повному порядку та прибудуть до місця призначення у строк. Функція відстеження допомагає перевірити фактичне місцезнаходження автомобіля.
  4. Доставка швидше, ніж заплановано. Кожен рейс додає додатковий час на можливі затримки. Коли транспортування відбувається швидше, ніж зазначено у документації, клієнт дуже задоволений.
  5. Варіанти із оплатою. Для клієнтів, з якими співпрацюють на регулярній основі, можливе відстрочення платежу.

Чим приваблюють потенційних замовників

  • Хтось підвищує ціни на перевезення вантажів у суботу-неділю, а тут їх знижують.
  • Можливість дізнатися про орієнтовну вартість послуги за допомогою онлайн-калькулятора на сайті. Людина починає орієнтуватися у розмірах майбутніх витрат, а найточніший підрахунок йому зроблять оператори.
  • Робота з постійними замовниками ведеться на інших умовах, ніж із разовими клієнтами.
  • Дисконтна карта формує знижку на кожне наступне вантажоперевезення.
  • Варіант оплати обирає замовник. Можна сплатити готівкою, переказати гроші з картки або розрахункового рахунку, внести суму через термінал.

У бізнесі слід ризикувати. Ті, хто вважає, що розпочинати свою справу зараз уже пізно, помиляються. Так, розкрутка триватиме довше і прибуток «не потече рікою». Але якщо грамотно продумати свою політику розвитку, заручитися допомогою великих колег, то за кілька років ви впевнено займете своє місце у сфері вантажоперевезень.

Новости Украины