Вбив господаря квартири під час сварки, а потім обікрав: у Києві суд виніс вирок рецидивісту. Подробиці і фото

У Києві суд виніс вирок раніше судимому чоловіку, який вбив знайомого. Перебуваючи у гостях, зловмисник під час конфлікту схопив кухонного ножа та вдарив ним господаря помешкання у живіт та шию, внаслідок чого останній помер.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Наступні 15 років вбивця проведе за гратами.

«Подія відбулась у Оболонському районі столиці. Тоді до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у квартирі на проспекті Оболонському виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Правоохоронці встановили, що під час застілля між господарем та гостем виник конфлікт, який переріс у бійку, у результаті якої фігурант схопив кухонного ножа та вдарив ним господаря помешкання у живіт та шию. Від отриманих травм потерпілий помер на місці», – розповіли в пресслужбі.

Зловмисника оперативно затримали – ним виявився 47-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за скоєння аналогічного злочину. Крім того, під час досудового розслідування було додатково встановлено, що після вчинення вбивства підозрюваний викрав мобільний телефон потерпілого.

Суд визнав чоловіка винним у вбивстві та крадіжці і призначив покарання у вигляді п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві суд визнав винними двох зловмисників, причетних до жорстокого вбивства. Вони через помсту побили чоловіка, а потім підпалили його – від отриманих опіків та травм потерпілий загинув.

Джерело

Новости Украины