Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру

У Чернігові 3 жовтня чотирьом затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві поліцейського. Про це повідомив керівник Чернігівської окружної прокуратури області Павло Герасименко, інформує Суспільне.

За його словами, вчора, 2 жовтня, затримали 4 чоловіків, 3-є з яких неповнолітні.

«Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб», — повідомив Павло Герасименко.

Нагадаємо, в ніч на 2-ге жовтня в районі Масани у Чернігові група молодиків напала на двох поліцейських, один з них загинув на місці. Інцидент трапився в супермаркеті «АТБ» на вулиці Незалежності. Двоє правоохоронців були у відпустці та цивільному одязі.

Другого потерпілого доставили в реанімацію, зараз він перебуває в обласній лікарні. Цю інформацію підтвердив генеральний директор обласної лікарні Андрій Жиденко, стан поліцейського коментувати відмовився посилаючись на право на медичну таємницю.

На сторінці «Чернігів оперативний» у Facebook родичка правоохоронця Ольга Савон повідомила, що наразі потерпілий у важкому стані.

Прощання із загиблим поліцейським, 30-річним Артуром Єрохіним, відбудеться завтра, про це на своїй сторінці у Facebook повідомила його дружина Вероніка Єрохіна.

Нині вирішується питання про направлення до суду клопотань про обрання підозрюваним запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Триває досудове розслідування, повідомив Павло Герасименко.

Источник

Новости Украины