Вчителі та батьки учнів львівської школи погрожують перекрити міжнародну трасу

У Львові колектив вчителів та батьки учнів львівської школи №96, які не згодні з призначенням нової директорки, погрожують перекрити міжнародну трасу Київ – Чоп. Про це «Еспресо.Захід» повідомив адвокат звільненої директорки Галини Михайлик Андрій Петришин. 

«Ми неодноразово звертались з проханнями, заявами, клопотаннями до міського голови Андрія Садового з приводу досудового врегулювання. Якщо ж ми не будемо почуті і завтра, трудовий та батьківський колектив підуть на перекриття траси», – сказав Андрій Петришин.

Трудовий і батьківський колектив 96-ї школи, а це близько 850 людей, підписались за те, аби залишити на посаді попередню директорку, адже вважають, що конкурс на посаду був проведений з порушеннями, отже його результати незаконні. Однак ці звернення ігнорують, тож люди готові вдатись до радикальних дій.

«Гадаю, що проблема саме у Закалюку. Вочевидь Галина Михайлик не підходить у формат його бачень щодо співпраці. Можливо, він хотів якось відступного за цю посаду, вона не пішла на його натяки, ось він і влаштував їй оце пекло», – додав адвокат.

Читайте також: У Львові до школи не впустили начальника управління освіти та нову директорку

За словами Андрія Закалюка, колишня директорка школи Галина Михайлик програла конкурс на посаду керівника цієї школи і влаштовує бунти, підбурює колектив та блокує роботу школи. Нова директорка Ярина Нечепурна написала заяву у поліцію через те, що їй не дають можливості виконувати свої посадові обов’язки.

Джерело

Новости Украины