Велосипедист з Вінниччини здобув «золото» на чемпіонаті України

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Чемпіонат України з велоспорту. Вінницька міська рада

Вінничанин Владислав Макаров виборов одну золоту та дві срібні медалі на чемпіонаті України з велоспорту, який відбувся у Кропивницькому.

Інші учасники з Вінниччини потрапили до десятки найкращих за підсумками змагань. Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

Змагання проводились у місцевому парку серед лісного масиву з численними підйомами та спусками, що створювало складні умови для учасників. Щодня дистанції для спортсменів були різними, що вимагало від них максимальної витривалості та майстерності, — йдеться у повідомленні.

У перший день відбулися індивідуальні перегони на час, де велосипедисти долали одне коло на максимальний результат, справляючись із важкими ділянками траси. Другий день був присвячений перегонам крос-кантрі, під час яких учасники змагалися від 30 хвилин до 1 години 40 хвилин, залежно від вікової категорії.

На третій день відбулися змагання у дисципліні шорт-трек: тут вони мали швидко долали дистанцію по колу довжиною від 1 до 2 км впродовж 30 хвилин.

"Ми готувалися з великою надією на гарні результати і перемоги. Наші спортсмени виклалися на повну, і я дуже пишаюся їхніми досягненнями", – говорить тренерка спортшколи № 3 Надія Коваленко.

Новости Украины