«Вибачення були вимушеними»: фанат Цоя записав ще одне відео у Львові (ВІДЕО)

ФОТО: скриншот з відео

Нещодавно у Львові назрів новий мовний скандал з депутаткою та вуличними музикантами, які співали пісні Віктора Цоя у центрі міста. Хлопці на зауваження послали на три букви народну обраницю. Про це раніше писала «Варта-1».

І вже по звичному сценарію, після гучного мережевого скандалу та заяви до поліції, хлопець написав відео з вибаченнями.

Проте, згодом хлопець записав нове відеозвернення, де стверджує, що попередні вибачення «були вимушеними». Натомість він подякував всім, хто став на захист хлопця та підтримав його.

Він зауважив, що скандальне відео було зафільмоване не з початку інциденту з депутаткою, а тільки з тієї миті, коли подія назріла конфліктної ситуації. 

Хлопець відстоює свою позицію, посилаючись, що кожен має право на свободу слова і власний вибір.

Коментуючи попереднє вибачення, музикант наголосив, що стосовно нього не застосовували фізичної сили. Він та його товариш перебували у відділку поліції, де писали пояснювальні записки. 

«Друга відпустили, а мене відправили у дитячий будинок, оскільки я неповнолітній. І я перебуваю тут незаконно, тому що мама не давала ніякої згоди, щоб мене сюди відправили», — зауважив хлопець.

Раніше повідомлялося, хлопець, який співав пісню Цоя та послав «на х*й» депутатку у Львові, записав вибачення (ВІДЕО).

Також він додав, що перебуває у дитячому будинку на вулиці Левандівській у Львові, а матір особисто його забрати не може через стан здоров’я та певні особисті обставини.

Джерело

Новости Украины