Вибір та переваги бензинових генераторів

Даний пристрій являється найпопулярнішим джерелом живлення. Він стане у нагоді у випадку відключення світла, дозволяє комфортно жити навіть без електричної енергії. Перед покупкою необхідно визначити, який саме генератор бензиновий вам підходить найбільше. На сайті Bezpeka Shop представлено широкий асортимент, кожен зможе підібрати модель, що відповідатиме усім побажанням. При необхідності звертайтеся за допомогою до консультантів: надають відповіді на запитання, до кожного підбирають індивідуальний підхід, завжди йдуть на зустріч.

Вибір для дачі чи дому

Звертайте увагу на наступні показники:

  • Вартість – залежить від виробника, кількості додаткових функцій, потужності. Для економії надається можливість підібрати модель, що має мінімум опцій. Але не слід нехтувати показниками потужності та якістю виробу.
  • Термін експлуатації – він відносно маленький, але окупається за рахунок зручності та демократичності.
  • Умови використання – варто визначитися заздалегідь, як довго працюватиме пристрій. Зазвичай потрібно 5-8 годин. При необхідно знадобиться дозаправляти пристрій та давати йому охолонути (не менше 15-20 хвилин).
  • Обслуговування та зручність користування – з’ясуйте заздалегідь частоту заміни фільтрації, доливання масла та інші види обслуговування (чи можна виконувати самостійно).
  • Експлуатаційні витрати – треба чітко розрахувати ціну за кіловат енергії, врахувати витрати на олію та фільтри.

При виборі також необхідно враховувати тип пристрою, потужність, кількість фаз, спосіб запуску, різновид, конструкцію корпусу, наявність стабілізатора, захист та автономку.

бензиновий генератор

Переваги

Бензиновий генератор набуває усе більшої популярності, що не дивно, враховуючи його наступні переваги:

  • Якісне пальне легко купити на найближчій заправці, ціна майже не відрізняється від дизелю.
  • Ремонт досить простий, експлуатація зручна, не потребує спеціальних вмінь. Більшу кількість неполадок ви виправите самостійно, особливо якщо маєте навички стосовно обслуговування автомобілів на ДВЗ.
  • Агрегат достатньо компактний та менший по вазі, ніж дизельний виріб. Він портативний, зручний для транспортування, простий в експлуатації.
  • Запуск простий, відбувається на низьких температурах. Якщо домішки води відсутні, можна завести навіть при мінусовому температурному режимі. Через холод дизельне пальне починає густіти.
  • Рівень шуму досить низький. Бензинові різновиди дають помірну кількість вихлопів, знайти безпечне місце для установки абсолютно не складно.

Правила вибору включають в себе врахування потреб свого житла: фазність, споживання, чутливість, пускові струми. Обирайте відомі бренди, які заслужили високий рейтинг та багато відгуків від задоволених клієнтів, забезпечують тривалу гарантію. За консультацією звертайтеся до професіоналів, таких як компанія Bezpeka Shop. Вам точно сподобається отриманий товар та якість обслуговування.

Новости Украины