Від Малі та Гани до США з Китаєм. Окупанти притягли до Бердянська закордонних пропагандистів — новини Бердянська

Пропагандистські медіа невтомно намагаються створити картинку щасливого звільненого Бердянська. І якщо зазвичай вони обмежуються власними силами, то тепер окупанти запросили підтримку з-за кордону

Від Малі та Гани до США з Китаєм. Окупанти притягли до Бердянська закордонних пропагандистів «Наша» відповідь швейцарському самміту? Бердянськ зібрав тих же пропагандистів, яких привозять і на псевдовибори. Джерело: z-пабліки

До міста приїхала велика група російських й іноземних медійників з пропагандистських ресурсів. Про це «Бердянськ 24» дізнався з місцевих проросійських тг-каналів. Зокрема Китаю, Іспанії, Греції, Франції, Гани, Малі та США. Окупанти запевняють, що деякі з журналістів бояться переслідувань, тому не показують обличчя на камеру, «але все одно приїхали за правдою».  

«У них на батьківщині пишеться й озвучується зовсім інша, прямо протилежна інформація тієї, що вони чують тут, у Новоросії, і бачать у нас на власні очі», — зазначається в Z-пабліках.

Журналісти зустрілися з так званим головою окупованого Бердянська Олександром Сауленком. Про що гастролери розмовляли с «мером» – невідомо.

Раніше фестиваль журналістів був частиною рекламної кампанії курорту. Форум від окупантів є косплеєм на українский захід. Зараз варто очікувати хвилі туристів з перелічених країн?

Варто зауважити до «правди» в Бердянську допускають далеко не всіх журналістів. Причому навіть з самої росії. Нагадаємо, минулого літа «отєчєствєнного» журналіста не пропустили до міста без запрошення від того ж Сауленка.

Источник

Новости Украины