Відмінна альтернатива пляшковій воді — пурифайери

Втомилися від постійних витрат на пляшкову воду? Бажаєте мати доступ до якісної H₂O, що відповідає стандартам якості? Набридло тягати пляшки та постійно їх міняти? Розгляньте пурифайер — обладнання, схоже на класичний кулер, але з усіма перевагами.

Вони призначені для дому, офісу або кафе, підключаються до водопроводу за допомогою пластикової трубки. Зручні за розміром, очищають рідину від забруднень та регулюють її температуру. Ідеальний вибір для комерційних закладів, тому що дозволяють забути про проблему з чистою водою.

Основні види пурифайеров

Варіантів кулерів-пурифайерів існує кілька, серед них можна виділити:

  • ультрафільтраційний або пурифайер зворотного осмоса — забезпечують вам питну воду, майже на 100% очищену від домішок;
  • підлоговий або настільний — компактні та підходять для невеликих приміщень, підлогові конструкції мають більше фільтрувальних елементів;
  • з накопичувальною ємністю або без неї — бак пристрою дозволяє зберігати очищену H₂O, щоб не чекати її фільтрації.

Вибір пурифайера залежить від аналізу води у вашому приміщенні, а підключення не вимагає спеціальних навичок.

Проте варто зазначити, що деякі моделі потребують підключення до каналізації та електромережі для нагрівання або охолодження води та створення потрібного тиску у системі.

Особливості використання

У стандартних пурифайерах для підлоги зазвичай встановлено 5-7 фільтрувальних картриджів, тоді як у настільних моделях їх може бути 3-5. Чим більше елементів, тим якісніше очищення води.

Проте, варто пам’ятати, що не завжди необхідно досягати ідеального ступеня очищення, оскільки це може вплинути на смакові якості. Після процедури фільтрації рекомендується використовувати мінералізатори для насичення H₂O необхідними організму мікро- та макроелементами.

Картриджі фільтрування поступово втрачають свої властивості та можуть забиватися брудом, тому важливо регулярно перевіряти їх стан та своєчасно змінювати їх на нові.

Щоб вибрати оптимальний пурифайер потрібно:

  1. Зробити аналіз води, щоб визначити рівень та тип забруднення, які потрібно видалити.
  2. Врахуйте обсяг очищення, який потрібно вашій воді. Наприклад, якщо ви маєте сильно забруднену воду, вам може знадобитися потужний пуріфайєр з використанням зворотного осмосу.
  3. Бренд та якість — приділіть увагу репутації виробника, оберіть відомі ТМ, які відомі своєю надійністю.

Оберіть оптимальний пурифайер від Softis (https://softis.ua/catalog/filtry-dlya-pitevoy-vody/), який відповідає вашим потребам, і насолоджуйтесь здоров’ям всієї вашої родини.

Новости Украины