Відомі актори покажуть глядачам Кам’янського “Любов по-французьки”

26 червня на Основній сцені Академічнішого музично-драматичного театру ім. Лесі Українки буде вирувати справжня “Любов по-французьки”.

Комедія “Любов по-французьки” поставлена за п’єсою відомого французького комедіографа Марка Камолетті. Це неймовірно смішна вистава, в якій всі так загралися, що часом не можуть згадати, хто вони й кого повинні зображати, повідомляє ktoday.com.ua.

Отже, спробуйте запам’ятати”розстановку сил” на початок цієї класичної комедії положень. Бернард — чоловік Жаклін, але зраджує дружині з молодою красунею. Жаклін — дружина Бернарда, яка зраджує чоловікові з Робертом. Роберт — кращий друг чоловіка своєї коханки, тобто Бернарда, але згодом зраджує і їй, “поклавши око” на красуню Сюзанну. А Сюзанна – це коханка Бернарда, яка сьогодні святкує день народження, але замість подарунків їй надягають фартух і відправляють на кухню замість Сюзетт. А Сюзетт – це… Хоча, давайте ми не будемо повністю розкривати всю інтригу цієї вистави.

А ще особливо потрібно відзначити фантастичний акторський склад цієї вистави: Дмитро Лалєнков, Тамара Яценко, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв, Крістіна Синельник та Євген Паперний. Ці актори так легко і талановито висвітлюють інтриги Камолетті, що бульварна комедія на очах у публіки перетворюється на веселу і по-справжньому пікантну театральну гру.

Тож обов’язково завітайте 26 червня о 18:00 до Театру ім. Лесі Українки на виставу “Любов по-французьки”, буде смішно, весело і незабутньо.

Джерело

Новости Украины