Відпрацювання на уміляторах – рашисти у Мелітополі використовують дітей для пропаганди

Отработка на умиляторах - рашисты в Мелитополе используют детей для пропаганды

У підготовці до чергового мракобісся на честь безглуздого дня "єдності", окупанти позіхала на святе — задіяли мелітопольських дітей.

Здавалося б, дно давно пробите, але знизу знову постукали. Рашистам мало чергової порції недодрукованої продукції на честь "свята", якою вони вкотре забруднили весь Мелітополь. Тепер загарбники пішли дитячими садками — руйнувати психіку малюків.

Для пропаганди використовували діток з акимівського садка "Медвежонок", "Малюк" та "Сонечко", що в Новоданилівці.

Вихователі, які викурювалися, змусили малюків підготувати малюнки до свята. Серед них дуже розвинена тема глобусу світу, дружба між Росією, Китаєм та Туреччиною, радянські мотиви на тему об'єднання націй, карти Росії з серцем. Все це знято у вигляді привітання з нашими дітками, які, природно не розуміють темряви, що відбувається, і щиро посміхаються на камеру.

Тут хочеться згадати захисників мелітопольських освітян, які кричать про те, що дітей потрібно комусь виховувати, доки батьки на роботі. Вектор – правильний, а результат, як бачите, в наявності – в окупації крадуть душі дітей.

 

Пропаганда йде всіма напрямами. Нагадаємо, раніше ми писали, що рашисти різко "полюбили" міський центр реабілітації дітей із особливими потребами. Дітям вручали солодощів, а вихователів змушували на камеру розповідати, як їм добре працювати при росії, і як за української влади з притулку ніби то крали дітей для подальшого перепродажу за кордон.

Ніхто з вихователів не погодився нести таку нісенітницю на камеру.

Джерело

Новости Украины