Вигнаний з «Європейської Солідарності» Віталій Ундір очолив партію Смешка-Гордона

Ще у червневому випуску місцевої острозької газети «Замкова гора» можна побачити привітання з Днем Конституції  від депутата Рівненської обласної ради Віталія Ундіра — висуванця по Острозькому району у 2015 році від політсили «Європейська Солідарність». А вже у наступному випуску газети ми читаємо, що депутат вітає острожан з Днем Незалежності України, як голова партії «Сила і честь».

На фото видно, що ще місяць тому Віталій Ундір підписувався як голова фракції Політичної партії «Європеська Солідарність», а вже сьогодні він очільник обласної організації партії Смешка-Гордона «Сила і честь». 

Нагадаємо, що ще в березні Президія Центральної Ради Політичної партії «Європейська Солідарність» своїм рішенням розпустила Рівненську територіальну організацію партії і припинила членство в ній осіб, які реєструвалися в Рівненській області, адже вирішила перезавантажити свій «особовий склад» та таким чином позбавитися від осіб, в репутації яких сумніваються.

Отож, від якої політичної сили балотуватиметься на цих виборах Віталій Ундір, стало уже очевидно. Також про це говорить його сьогоднішній пост у соцмережі Фейсбук, де він повідомив про вище написане.

Источник

Новости Украины