«Виїхав як багатодітний батько». Харківський ексчиновник прокоментував відпустку в Ніцці

Сергій Колесник розповів, що жив у друга та їздив чужою машиною.

Директор департаменту земельних відносин Харківської міської ради Сергій Колесник поїхав на відпочинок до Ніцци як багатодітного батька.

За його словами, все було законно, бо під час воєнного стану чоловіки, які мають трьох і більше дітей, можуть залишати Україну.

«Я справді був у свою законну відпустку в Ніцці, повернувся до України після закінчення відпустки, це легко перевірити за митними відмітками у паспорті. Виїжджав я як багатодітний батько», — сказав Колесник у коментарі «Суспільному».

Також колишній чиновник розповів, що в Ніцці він жив у будинку давнього товариша, який багато років тому виїхав до Франції. Porsche 911 із номерами харківської реєстрації, біля якого сфотографували чиновника, належить цьому другу.

«На початку війни, коли моє житло було зруйноване, я сім’ю вивіз до Кракова і щільно займався постачанням гуманітарної допомоги, цей товариш також брав активну участь у закупівлі гуманітарки», — додав Колесник.

Поширення інформації про його відпустку в пабліках та ЗМІ колишній чиновник назвав «замовним». Заяву на звільнення Колесник написав за власним бажанням. Як писав UA-NEWS.in.ua, міський голова Ігор Терехов назвав його поїздку «несумісною в умовах війни зі статусом людини, що перебуває на держслужбі».

Джерело

Новости Украины