Вікторія Галіцина щойно створену посаду віддала одіозному екс-депутату міськради Богдану Сушко — Новости Бердянска

Соцмережі, які і так не особливо в захваті від діяльності голови бердянської міської адміністрації, вже реагують на призначення людини, тривалий час щільно пов’язаною із нардепом від проросійської ОПЗЖ Олександром Пономарьовим

Повідомляється, що 3 квітня у БМВА утворився відділ координації діяльності структурних підрозділів, комунальних установ та підприємств гуманітарної і соціальної сфери. І одразу ж очолив його саме Богдан Сушко.

Тривалий час він був одним з найпомітніших членів команди Пономарьова, очолював Чернігівську РГА, сидів у міськраді Бердянська і одночасно керував підприємством “Центральний ринок”.
Перебуваючи на цій посаді законфліктував із тодішнім в.о. мера Олександром Свідло. В підсумку позбувся і керівної посади, і членства в партії Порошенка, і місця в міськраді, і, можливо, найболючіше — в команді самого Пономарьова.

Зараз Богдан Сушко, як бачимо, знову з’явився у владних кабінетах. Без його універсальної кваліфікації не змогла обійтися Вікторія Галіціна.

Вже бачимо від колег в соцмережах закиди в сторону самого Сушка, а також його відповіді. Зібрали їх для вас в одному місці. Своє ставлення до кадрової політики БМВА можете залишати в коментарях.

Публікація на Локаторі

 

Коментар Богдана Сушко

Джерело

Новости Украины