«Вільна українська»: у Вінниці розпочали набір на безкоштовні курси для ВПО

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Бібліотека-філія № 1. facebook

У Вінниці розпочали набір на безкоштовні курси української мови для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в регіоні.

Цьогоріч на базі міських бібліотек відкривають три навчальні групи. Курс для кожної — розрахований на три тижні та передбачає 12 занять. Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Навчання в групах розпочнеться, як тільки набереться потрібна кількість охочих. Запрошення на перше заняття зареєстрованим учасникам і учасницям надійде електронною поштою.

"Вільну українську" у Вінниці організовують третій рік поспіль. Заняття традиційно проводитимуть вчительки-філологині шкіл Вінницької громади за спеціальною програмою, розробленою фахівчинями департаменту освіти та КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників міської ради".

Загалом за два сезони реалізації проєкту у 2022 та 2023 роках заняття курсів охопили близько 560 дорослих і юних слухачів та слухачок.

Зареєструватись на курси на конкретній локації можна включно до 9 червня за покликаннями нижче. Кількість місць обмежена.

• Центральна міська бібліотека імені Бевза, заняття з вівторка по п'ятницю, з 17:30 по 18:50: реєстрація

• Бібліотека-філія № 1, заняття з понеділка по четвер, з 17:30 по 18:50: реєстрація

• Центральна бібліотека для дітей та юнацтва, заняття з вівторка по п'ятницю, з 17:30 по 18:50: реєстрація

Новости Украины