«Він не мав загинути, він мав жити»: у Хмельницькому поховали бійця Дмитра Буряка

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Суспільне Хмельницький

У Хмельницькому попрощалися із 28-річним загиблим українським воїном Дмитром Буряком. Церемонію прощання із бійцем провели у Свято-Георгіївському храмі. Чоловік загинув на Запорізькому напрямку. У військового залишилися мати, сестра, племінники та дружина.

Про це розповіла Суспільне Хмельницький племінниця загиблого Софія Язвінська. За словами жінки, власних дітей Дмитро ще не мав.

"Вони з дружиною планували, що як війна закінчиться, у них буде дитина. Не судилося. Він був дуже хороша і чуйна людина, завжди все для своєї мами, для сестри, для жінки своєї старався. Дуже хороший був", — згадує Софія.

Попрощатися із близьким другом свого сина, який також військовий, прийшла Любов Кирильцева. Жінка каже, із Дмитром її син дружив ще до повномасштабного вторгнення.

"Син зараз там десь, на фронті, навіть не знаю точно де. Він, бідний, дуже переживає, бо це був його найкращий друг. Ну, що я вам можу сказати — людина він хороша. Вони не раз приїздили з сином разом до нас в село мені допомагати", — каже Любов Кирильцева.

На церемонію прощання прийшли куми Дмитра Буряка Віка та Оля. Кажуть, чекали Дмитра живим після закінчення війни.

"Він не мав загинути, він мав жити. Такі люди не вмирають. У нього була дуже гарна посмішка, він любив життя", — говорить Ольга.

Поховали загиблого українського захисника на Алеї Героїв, що на кладовищі у мікрорайоні Ракове.

Новости Украины