Вінницький пауерліфтер виборов 1 місце в абсолютній першості на Всеукраїнському турнірі

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Суспільне Вінниця

Вінницький пауерліфтер Іван Чупринко виборов перемогу у Всеукраїнському турнірі з жиму лежачи та класичного жиму лежачи "WEST BENCH PRESS CUP". Змагання тривали упродовж 15-16 жовтня у Львові.

Серед учасників турніру вінничанин був найбільш титулованимІван Чупринко – заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон світу та Європи 2010-2022 років, рекордсмен світу та Європи. спортсменом. У категорії чоловіки до 83 кг Іван Чупринко здобув найвищу нагороду – 1 місце в абсолютній першості.

За словами голови обласної федерації Марії Розторгуй, у цьогорічному турнірі брали участь представники пауерліфтингу з 12 областей України: Донецької, Львівської, Харківської, Чернівецької, Івано-Франківської, Вінницької, Хмельницької, Тернопільської, Житомирської, Полтавської, Рівненської та міста Києва. Загалом, понад 120 спортсменів, серед яких чемпіони світу та Європи.

За результатами виступів спортсмен визначили переможців та призерів в абсолютній першості серед всіх вагових категорій та переможців у командній боротьбі.

Новости Украины