Випускникам московського вишу не видають дипломи без повістки у військкомат — ЗМІ


Випускникам московського вишу не видають дипломи без повістки у військкомат - ЗМІ

Мобілізація в Росії (Фото: сайт окупантів)

Студентам Московського авіаційного інституту, які закінчили програми спеціалітету, відмовляються видати дипломи, якщо вони не розпишуться в отриманні повістки у військкомат. Про це повідомляє Верстка з посиланням на студентів вишу.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Прямо в кабінеті, в якому видають диплом, сидить військком», – розповів один зі студентів.

Інший студент, який уже ходив у військкомат за такою повісткою, сказав, що там його намагалися завербувати на контрактну службу.

«Вони намагаються здобути подібних людей з вищою освітою, укласти контракт. Причому нахабно. Приходиш у військкомат із цією повісткою, і тут же кажуть: йдіть туди та укладайте контракт», – сказав випускник, додавши, що він відмовився від пропозиції.

Як повідомляє видання, 21 лютого МАІ урочисто вручив дипломи з відзнакою випускникам 2023 року. Решті дипломи видавали у дирекції інституту разом із військовим комісаром.

  • У регіонах Росії почали розсилати повістки до військкоматів. Місцева влада каже: для уточнення даних.
  • За даними Центру національного спротиву, восени російські окупанти планують розпочати нову хвилю мобілізації на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей. Хочуть відправити на війну проти України неповнолітніх.

Джерело

Новости Украины