Внаслідок поранення на фронті помер старший сержант ЗСУ та Почесний громадянин Чернігова Олексій Приходько

За інформацією: Суспільне Чернігів.

Почесний громадянин Чернігова Олексій Приходько, який помер від отриманих травм на фронті. Пресслужба Чернігівської міськради

Від отриманих в бою травм помер старший сержант, гранатометник 1-ї окремої танкової Сіверської бригади та Почесний громадянин Чернігова Олексій Приходько.

Про це повідомляє в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако у своєму Telegram-каналі.

За його словами, Олексій Приходько захищав Україну з початку війни — в АТО/ООС, а далі під час повномасштабного вторгнення РФ.

"З 24 лютого 2022 року Олексій у складі гранатометного взводу механізованого батальйону обороняв наш Чернігів. Його професійні та особисті якості допомогли зупинити не одну російську колону та знищити чимало одиниць їхньої техніки. А після звільнення Чернігівщини він продовжив виконувати бойові завдання на інших ділянках фронту".

Також Ломако додав, що поранення боєць отримав у квітні 2024 року на Донецькому напрямку, перебував на лікуванні та помер від отриманих в бою травм.

Нагадаємо, що Олексію Приходьку присвоїли звання Почесного громадянина Чернігова в листопаді 2023 року, а саму нагороду вручили у березні 2024 року.

Читати ще

Читати ще Що відомо про «Почесних громадян Чернігова», яким присвоїли це звання у 2023 році

Новости Украины