Водій автобусу порвав пасажирці блузку: нові подробиці конфлікту від комунальників Дніпра

Головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков розповів подробиці конфлікту, який стався у Дніпрі між водієм та пасажиркою в автобусі №39.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку очільника Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Івана Васючкова.

Нагадаємо, що у соцмережах з’явилася інформація про те, що водій автобуса нецензурно обізвав пасажирку та порвав на ній одежу.

Як виявилося у автобусі були встановлені камери спостереження на яких видно, що водій не нападав на жінку, а виключно захищався від її ударів. Саме її заспокоювали інші пасажири, після чого вона вийшла з салону автобусу у повністю цілому одязі.

«…Буває так, що наклепи роблять і наші співгромадяни аби виправдати власні проступки або задля помсти через власні образи. Саме так поступила і невідома жінка, розіславши по місцевим ЗМІ інформацію про напад на неї з боку водія автобуса. Нібито через її розмову телефоном водій спочатку нецензурно лаявся на неї, а потім навіть розірвав на ній одежу. Свідків немає, але є фото водія-нападника і все. Всі мають повірити жертві… Саме так, як на нашу думку відбулося в цьому інциденті.  Сумно, що через наклеп таких “тварин” мають гаяти час та доводити свою невинність нормальні люди, що просто працюють собі тихенько та й не чипають нікого. Та й хайпові фейки про розірвані водієм в автобусі блузки розлітаються краще, ніж правда. Так само як і фейки про розп’ятих мальчиків у трусіках…», – сказав Іван Васючков.

Також він опублікував відео з камер спостереження та пояснювальну від водія.

Водій автобусу порвав пасажирці блузку: нові подробиці конфлікту від комунальників Дніпра

Джерело

Новости Украины