Водійку, яка, ймовірно, збила 7-річну дівчинку на Буковині та втекла з місця ДТП, взяли під варту з правом на заставу

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Затримана водійка. Головне управління нацполіції Чернівецької області

Водійці, яка, ймовірно, збила 7-річну дівчинку у Хотині Чернівецької області та втекла з місця ДТП, обрали запобіжний захід. Її взяли під варту з можливістю внести 1,6 мільйона гривень застави.

Про це повідомили Facebook обласної прокуратури.

Жінку затримали ввечері 8 жовтня у Києві. За інформацією на сайті Нацполіції, після наїзду на дитину, жінка зімітувала ще аварію: в'їхала на авто в огорожу. Ймовірно, так хотіла приховати сліди попередньої ДТП.

Опісля водійка поїхала до Хмельницького на попутному транспорті. Там пофарбувала волосся та змінила зачіску, аби її не могли впізнати. Потім поїхала до столиці.

Жінку підозрюють у вчиненні ДТП внаслідок якої постраждала дівчинка, а також у тому, що жінка залишила дитину у небезпеці. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати авто.

Що відомо про ДТП у Хотині, в якій травмувалась 7-річна дівчинка

  • 7 жовтня у Хотині ймовірно 57-річна жителька міста Хотин за кермом автомобіля "Renault Megane" наїхала на 7-річну дівчинку, не надала їй допомоги й поїхала у невідомому напрямку. Опісля зіткнулася з огорожею й залишила авто.
  • Спершу дитині надали допомогу у районній лікарні, а потім довезли у лікарню в Чернівцях. Застосували протишокову терапію, підтримали серце та дихання, а потім обстежили, щоб визначити, яким буде лікування надалі. Про це у коментарі Суспільному розповів заступник гендиректора з хірургічної роботи дитячої міської лікарні Аурел Рошка.
  • Станом на 8 жовтня 7-річна дівчинка перебуває у важкому стані. У неї закриті й відкриті переломи, травми черепа, забій мозку важкого ступеня, а також гематоми печінки. Водночас медикам вдалося її стабілізувати.
  • Ще три тижні лікуватиметься у стаціонарі, а згодом проходитиме реабілітацію, каже Рошка.

Читати ще

Читати ще «Переломи та забій мозку». Лікар прокоментував стан 7-річної дівчинки, яку збили в Хотині на Буковині

Повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села команді Суспільне Чернівці — пишіть на пошту редакції новин: [email protected]

Новости Украины